#### TCHS BLOCK BELL SCHEDULE

For use during PM1 (Progress Monitoring) ELA testing.

## Monday, September 9th (Odd day)

| CLASS PERIOD            | TIME  | MINUTES                                |
|-------------------------|---|--|
| Announcements/ Period 1 | 9:20AM-11:05AM  | 105 minutes                            |
| Period 3                | 11:10AM-1:20PM  |  |
|                         | "A" Lunch- 11:10AM-11:40AM "A" Class- 11:45AM-1:20PM                            | 30 Minutes<br>95 Minutes               |
|                         | "B" Class- 11:10AM-11:55AM "B" Lunch- 12:00PM-12:30PM "B" Class- 12:35PM-1:20PM | 45 Minutes<br>30 Minutes<br>45 Minutes |
|                         | "C" Class- 11:10AM-12:45PM "C" Lunch- 12:50PM-1:20PM                            | 95 Minutes<br>30 Minutes               |
| Period 5                | 1:25PM-3:00PM   | 95 minutes                             |
| Period 7                | 3:05PM-3:50PM   | 45 minutes                             |

Normal lunch assignments during period 3.

#### TCHS BLOCK BELL SCHEDULE

### Tuesday, September 10th (Even day)

| CLASS PERIOD               | TIME   | MINUTES                  |
|----------------------------|--|--------------------------|
| Announcements/<br>Period 2 | 9:20AM-11:05AM                                       | 105 minutes              |
| Period 4                   | 11:10AM-1:20PM                                       |                          |
|                            | "A" Lunch- 11:10AM-11:40AM "A" Class- 11:45AM-1:20PM | 30 Minutes<br>95 Minutes |
|                            | "B" Class- 11:10AM-11:55AM                           | 45 Minutes               |
|                            | "B" Lunch- 12:00PM-12:30PM "B" Class- 12:35PM-1:20PM | 30 Minutes<br>45 Minutes |
|                            | "C" Class- 11:10AM-12:45PM "C" Lunch- 12:50PM-1:20PM | 95 Minutes<br>30 Minutes |
| Period 6                   | 1:25PM-3:00PM  | 95 minutes               |
| TORO TIME                  | 3:05PM-3:50PM  | 45 minutes               |

Lunch assignments as normal.

EXCEPTIONS- The following 10<sup>th</sup> grade classes should report to Lunch "A":

Berson

Cassano, Sam

Landers

Porcellini

### TCHS BLOCK BELL SCHEDULE

# Wednesday, September 11<sup>th</sup> (No Toro Time)

| CLASS PERIOD            | TIME   | MINUTES                  |
|-------------------------|--|--------------------------|
| Announcements/ Period 7 | 9:20AM-10:55AM   | 95 minutes               |
| Period 1                | 11:00AM-11:25AM  | 25 minutes               |
| Period 2                | 11:30AM-11:55AM  | 25 minutes               |
| Period 3                | "A" Cohort-<br>Lunch= 12:00PM-12:30PM<br>Class= 12:35PM-1:05PM             | 30 minutes<br>30 minutes |
|                         | "B" Cohort-<br>Class= 12:00PM-12:30PM                                      | 30 minutes               |
|                         | Lunch= 12:35PM-1:05PM  | 30 minutes               |
|                         | "C" Cohort-<br>Class= 12:00PM-12:30PM                                      | 30 minutes               |
| Period 4                | <u>"A" Cohort-</u><br>1:10PM-1:1:40PM                                      | 30 minutes               |
|                         | <u>"B" Cohort-</u><br>1:10PM- 1:40PM                                       | 30 minutes               |
|                         | <u>"C" Cohort-</u><br>Class- 12:35PM-1:05PM<br><b>Lunch- 1:10PM-1:40PM</b> | 30 minutes<br>30 minutes |
| Period 5                | 1:45PM-2:15PM  | 30 minutes               |
| Period 6                | 2:20PM-2:50PM  | 30 minutes               |